Welke woningrenovaties voegen de meeste waarde toe?

Als het gaat om het verbeteren van het uiterlijk van een huis, kan het vervangen van vinylbeplating door steenfineer, zelfs op slechts een deel van uw huis, zoals de ingang, een aanzienlijk verschil maken. De gemiddelde kostenraming omvat drempels van 36 voet, hoeken van 40 voet en één adresblok, en materialen waaronder twee waterdichte barrièrelagen en corrosiebestendige bontstrips en bevestigingen. Dit project verdient ook bijna alle kosten terug (iets meer dan 91 procent). Een buitenkeuken die verder gaat dan de grill met voorzieningen zoals kasten, werkbladen, een bar en een kleine spoelbak of koelkast versterkt de luxe en charme van buiten dineren en entertainen.

Volgens onze agenten houden kopers vooral van een combinatie met een grill, spoelbak, koelkast en barcentrum (46%) en een uitschuifbare luifel of luifel voor schaduw (34%). Uit een onderzoek van Bank of America bleek dat meer dan 70% van de Amerikanen tijdens de COVID-19-pandemie projecten voor woningverbetering heeft aangepakt, waarbij millennials het meeste geld uitgaven. Heb je vragen over kopen, verkopen of huren tijdens COVID-19? Kom meer te weten. Je hoeft geen tegels eruit te scheuren of alle nieuwe armaturen toe te voegen om je badkamer een facelift te geven.

In feite brengt 27% van de verkopers verbeteringen aan in de badkamer voordat ze worden verkocht, en dit kunnen eenvoudige oplossingen zijn. Het opknappen van vloeren is een andere veelvoorkomende taak van 24% van de verkopers. Dus voordat u besluit om een verbouwingsproject uit te voeren, is het handig om te weten wat voor rendement u kunt verwachten, namelijk hoeveel van de kosten het zal terugverdienen in termen van het verhogen van de waarde en vraagprijs van uw huis wanneer u het op de markt brengt. Een aanvullende wooneenheid (ADU) is een innovatieve en betaalbare huisvestingsoplossing in dure gebieden en een manier om familieleden te huisvesten of huurinkomsten aan uw huis toe te voegen.

Een kleine verbouwing, zoals het rapport het omschrijft, is gebaseerd op een keuken van 200 vierkante meter met 30 meter aan werkbladen en kasten waar u apparaten kunt vervangen door nieuwe, energiezuinige modellen; kasten opnieuw kunt plaatsen met panelen in shakerstijl; nieuwe werkbladen of spoelbakken kunt installeren; hardware kunt vervangen; nieuwe vloeren kunt toevoegen en muren opnieuw kunt schilderen. Een bredere binnendeur en meer substantiële treden verbinden de aanbouw visueel met de rest van het huis. De toevoeging van een houten dek is aan de goedkope kant van verbouwingsprojecten, maar het is een van de waardevollere. Universeel ontwerp omvat het verbouwen van een huis zodat het toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en dat veiligheidsvoorzieningen zoals leuningen op handige plaatsen worden toegevoegd.

U kunt ook een herfinanciering in contanten uitvoeren waarbij u uw huidige hypotheek verwisselt voor een nieuwe grotere lening, zodat u geld beschikbaar hebt om renovaties uit te voeren. Een onafgewerkte kelder kan geld besparen bij de aankoop van een huis, maar een afgewerkte kelder geeft meteen waarde aan het huis. Dus als je erover nadenkt om je huis aan te bieden, zijn dit de renovaties die bovenaan je takenlijst zouden moeten staan. Zelfs door een bankje, haken en ingebouwde hokjes toe te voegen aan een kleine ingang in de foyer ontstaat dit natuurlijke stoppunt en een gepercipieerde meerwaarde, zegt Provencher.

Als u bijvoorbeeld herfinanciert, houdt een taxateur rekening met renovaties bij de schatting van de waarde van uw woning. Het toevoegen van zolderisolatie is een van de beste woninginvesteringen, waarbij de kosten vaak volledig worden terugverdiend in termen van toegevoegde waarde voor de woning.

Leave Reply

Required fields are marked *