Welke huisrenovaties moeten eerst worden uitgevoerd?

Huiseigenaren willen vaak weten in welke volgorde ze een huis moeten renoveren. U kunt het beste beginnen met de keuken, aangezien deze renovaties een aanzienlijke waarde toevoegen aan uw huis. Het eerste project dat ze aanpakten was landschapsarchitectuur. Het huis, gebouwd in 1956, is onlangs gerenoveerd.

Net zoals het veranderen van een verfkleur een dramatisch effect kan hebben op het uiterlijk van een kamer, kan verlichting dat ook. Slechts een week later concentreerden Perlman en Burns „zich op het toevoegen van een paar items die het leven hier meteen aangenamer zouden maken”, zegt Perlman. Ze warmden het huis op door schilderijen en kunstwerken op te hangen en om wat meer flair toe te voegen bouwden ze zowel een hek als een tuinhuisje. De volgende is hun schommelbank, „die we met hulp van een aannemer zullen ophangen om ervoor te zorgen dat het dak niet beschadigd raakt”, zegt ze.

Deze kleine aanpassingen hebben het leven daar geweldig gemaakt, zeiden ze. Je hebt besloten om je huis te renoveren. Wie moet je inhuren voor een renovatie? Moet u alleen een hoofdaannemer inhuren of zijn er andere renovatieprofessionals nodig? Als u weet met wie u contact moet opnemen en wanneer, kunt u de beste aannemer inhuren voor de renovatie van uw huis, afhankelijk van uw omvang en uitgaven. Maar voordat er gewerkt wordt, moeten er plannen worden gemaakt, moeten aannemers worden ingehuurd, moeten vergunningen worden ingetrokken, enz.

Dat kost allemaal tijd. Het belangrijkste aspect van het planningsproces is ervoor te zorgen dat je genoeg geld hebt om het project te betalen, hoe groot of klein de omvang van het werk ook is. De tweede stap bij het plannen van een woningrenovatie is het maken van een eenvoudige lijst van het werk dat u gedaan wilt hebben en beslissen of u het zelf kunt doen. Zodra u uw plan hebt opgesteld en uw aannemer is gekozen, is het tijd om te beginnen met de sloop.

Om plaats te maken voor het nieuwe, moet eerst het oude worden opgeruimd. Dit omvat niet alleen sloop, maar ook het verwijderen van puin, dus u zult waarschijnlijk een grote rolcontainer moeten huren om het afval weg te gooien. Dit minimaliseert risico's en rommel tijdens uw sloopproject en stelt u in staat om het zo snel, veilig en soepel mogelijk af te ronden. Als u besluit om zelf een van de sloopwerkzaamheden uit te voeren, wees dan voorzichtig en volg alle veiligheidsmaatregelen.

Sloop kan erg gevaarlijk zijn, vooral als het lukraak wordt gedaan. Zodra uw sloopwerkzaamheden zijn voltooid, kan het opruwproces beginnen. Aangezien herbedrading en sanitair waarschijnlijk moeten worden uitgevoerd, moet u al het ruwe werk doen voordat u vloer-, gipsplaat- en schilderwerkzaamheden uitvoert, omdat deze tijdens het proces beschadigd kunnen raken. Zodra alle updates op het gebied van sanitair, elektriciteit en HVAC zijn afgehandeld en goedgekeurd, is het tijd om de kozijnen en gipsplaten aan te pakken.

Schilderen is iets wat je zelf kunt doen, maar het kan ook arbeidsintensief zijn. De eerste stap in een tijdlijn voor het renoveren van een huis is planning. Je moet een duidelijk beeld hebben van hoe je huis eruit zal zien als het project klaar is. Dit betekent dat je moet gaan zitten en echt moet nadenken over welke veranderingen je wilt aanbrengen en wat je projectbudget is.

Zodra u een duidelijke visie en budget hebt, kunt u op zoek gaan naar een aannemer die u kan helpen uw visie tot leven te brengen. Iedereen weet dat dit niet waar is, maar deze stijl van snelle renovatie onder leiding van glib hosts neemt afstand van het kernidee dat woningrenovatie complex en moeilijk is. Hoofdaannemers verkrijgen bouwvergunningen, bevelen afwerkingen en materialen aan en stellen oplossingen voor renovatieproblemen voor. Het beste van uw renovatie is natuurlijk dat het project voltooid is, maar renovaties hebben tijd nodig om te plannen en te voltooien.

Sweeten koppelt renovatieprojecten aan gescreende hoofdaannemers en biedt gratis advies, ondersteuning en veilige betalingen. We kunnen u echter een ruwe schatting geven voor verschillende woningrenovatieprojecten, zodat u een beter idee heeft voordat u aan de slag gaat. Sweeten is door New York Magazine uitgeroepen tot „Best Contractor Locator” en is een gratis dienst die huiseigenaren in contact brengt met de beste hoofdaannemers voor hun renovatiebehoeften. Het is het beste om uw team van renovatieprofessionals samen te stellen op basis van uw behoeften, of het nu gaat om architecturale plannen of vergunningen om de esthetiek of afwerkingen te bepalen of al het bovenstaande.

De ontwerpfase is cruciaal, want dan neemt u alle belangrijke beslissingen over uw renovatie. Sweeten koppelt renovatieprojecten aan gescreende hoofdaannemers en biedt huiseigenaren gratis begeleiding en ondersteuning. Wat u ook kiest, plan om vloeren zo laat mogelijk in het renovatieproces te plaatsen. Voor sommige renovaties kan echter een geschoolde woningverbouwingsarchitect nodig zijn voor technische en ontwerpdiensten.

Nu kunt u ook overwegen om exterieurrenovaties uit te voeren die mogelijk verband houden met het huis, zoals het toevoegen van een veranda of serre.

Leave Reply

Required fields are marked *