Is het goedkoper om een huis te bouwen of te herbouwen?

Als het gaat om de keuze tussen slopen en herbouwen in plaats van het interieur van uw huis opnieuw in te richten om aan uw behoeften te voldoen, stelt The Spruce dat een gemiddelde renovatie twintig procent meer kost dan het renoveren van een bestaande structuur. Ik denk dat het allemaal neerkomt op hoeveel je in je huis wilt veranderen. Zoals je al zei, als je veel veranderingen gaat aanbrengen, is het beter om gewoon het huis af te breken en helemaal opnieuw te beginnen. U kunt echter controleren of u de bestaande foundation kunt gebruiken.

Het kan twee tot acht maanden duren om een huis met drie slaapkamers te renoveren en opnieuw op te bouwen, terwijl een grotere woning langer kan duren. De gemiddelde kosten voor darmrenovatie omvatten sloop, structurele veranderingen, nieuwe elektriciteit en sanitair, nieuw dak en HVAC, afwerkingen en apparaten. In sommige gebieden is het volgens de lokale planningswetten verboden om huizen van een bepaalde leeftijd of van specifieke historische betekenis te slopen of ingrijpend te veranderen (vooral wat betreft hun uiterlijk aan de straatkant). Praat met investeerders die met succes een grondige renovatie hebben voltooid om erachter te komen wat werkt en wat niet.

Het is geen verrassing dat ze wat ze schrijft in de praktijk brengen en dat ze een serievernieuwer zijn. Bouwvergunning Het kan veel gemakkelijker zijn om een bouwvergunning te krijgen voor renovaties van een bestaand gebouw (vaak toegestaan op grond van toegestane ontwikkeling) dan om toestemming te krijgen voor een nieuw huis. En als u echt een nieuw huis wilt bouwen, kunt u kijken naar de beschikbare opties om het zorgvuldig te slopen, te verwijderen voor hergebruik elders of om afzonderlijke componenten en materialen te redden om afval tot een minimum te beperken. Dus wat is het antwoord? Renoveert u? Of ga je omver en herbouw je? Natuurlijk zijn zaken die voor de hand liggen, zoals wat je budget is en hoeveel tijd je hebt, enkele van de eerste dingen waar je naar moet kijken.

Hoewel elk onderhouds- en renovatieproject uniek is, hebben we enkele schattingen gemaakt van de belangrijkste componenten om een basiskader te bieden en een idee te geven van wat u kunt verwachten. Als sloop gevolgd door de bouw van een nieuw huis op de agenda staat, verdeel het project dan niet in twee helften. Kijk hoe de kosten per vierkante voet zijn opgesplitst in deze grafiek en hoe efficiënt een darmrenovatie is.

Leave Reply

Required fields are marked *