Wat is de eerste stap bij het renoveren van een huis?

Voordat er echter werkzaamheden worden uitgevoerd, moeten er plannen worden uitgevoerd, moeten aannemers worden aangenomen, moeten vergunningen worden ingetrokken, enz. dat kost allemaal tijd. Het belangrijkste aspect van het planningsproces is ervoor te zorgen dat u genoeg geld hebt om het project te betalen, ongeacht hoe groot of klein de omvang van het werk is. De tweede stap bij het plannen van een verbouwing van een huis bestaat dus uit het maken van een eenvoudige lijst van het werk dat u gedaan wilt hebben en beslissen of het iets is dat u zelf kunt doen.

Zodra u uw plan hebt opgesteld en u uw aannemer hebt gekozen, is het tijd om met de sloop te beginnen. Om plaats te maken voor het nieuwe, moet eerst het oude worden opgeruimd. Dit omvat niet alleen sloop, maar ook het verwijderen van puin, dus u zult waarschijnlijk een grote afrolcontainer moeten huren om het afval te verwerken. Dit minimaliseert risico's en rommel tijdens uw sloopproject en stelt u in staat om het zo snel, veilig en soepel mogelijk af te ronden.

Als u besluit om zelf een van de sloopwerkzaamheden uit te voeren, wees dan voorzichtig en volg alle veiligheidsmaatregelen. Sloop kan erg gevaarlijk zijn, vooral als het lukraak wordt uitgevoerd. Zodra uw sloopwerkzaamheden zijn voltooid, kan het „voorruwen” -proces beginnen. Omdat herbedrading en loodgieterij waarschijnlijk moeten worden uitgevoerd, moet u al het ruwe werk uitvoeren voordat u vloer-, gipsplaat- en schilderwerkzaamheden uitvoert, aangezien dit tijdens het proces beschadigd kan raken.

Zodra alle updates op het gebied van sanitair, elektriciteit en HVAC zijn afgehandeld en afgemeld, is het tijd om de framing en gipsplaten aan te pakken. Schilderen is iets wat je zelf kunt doen, maar het kan ook baanbrekend werk zijn. Gelukkig hebben we met veel huiseigenaren in het centrum van Ohio samengewerkt aan hun hele huisrenovatieprojecten, en weten we hoeveel details er nodig zijn om een hele woning goed te renoveren. We houden ervan om de droomrenovaties van onze klanten te plannen, te ontwerpen en uit te bouwen, en in de loop der jaren hebben we een algemene checklist voor de renovatie van het hele huis ontwikkeld om onze klanten te helpen het proces beter te begrijpen.

Hoe voor de hand liggend het ook mag lijken, het is essentieel om bepaalde beslissingen, zoals verf, kleuren, tapijt en verlichtingsarmaturen, uit te stellen totdat u tijd doorbrengt in de ruimte die u aan het renoveren bent. De keuzes kunnen bijvoorbeeld overweldigend zijn als u gedateerd tapijt wilt vervangen. Dichte of losse vezels? Dwarsgestreept of zonder patroon? Welke exacte grijstint? De antwoorden zijn afhankelijk van de andere aspecten van de renovatie, zoals het kiezen van verfkleuren. Het kopen van de juiste woning om te renoveren is cruciaal, maar niet altijd gemakkelijk.

Wanneer u op zoek bent naar onroerend goed om te renoveren, is het enorm belangrijk om een bouwvergunning te overwegen voordat u koopt. Dus als u op zoek bent naar onroerend goed, begin dan met zoeken naar woningen waarvoor al een voorlopige bouwvergunning of volledige toestemming is verleend. Dit betekent echter dat er geen bouwvergunning nodig is, maar er zijn enkele beperkingen in omvang en schaal voor zaken als uitbreidingen. Dit is in wezen een lijst van elke klus die moet worden uitgevoerd tijdens uw renovatieproject, gerangschikt in volgorde.

Als u zich in een staat met een dure huizenmarkt bevindt, kunt u overwegen om aan uw huis te blijven hangen en een renovatie uit te voeren. Uw aannemer zal deze stap met u bespreken en ervoor zorgen dat deze zich in de juiste fase van de verbouwing van uw hele huis bevindt. Als je je hele huis renoveert, wil je waarschijnlijk dat elke kamer qua stijl en design bij elkaar past, tenminste in de belangrijkste ontmoetingsruimtes zoals de keuken, familiekamer en kelder. Middelmatige verbouwingen omvatten alles wat is inbegrepen in een goedkope verbouwing, een volledige renovatie van de hoofdkamers en duurdere vloeren.

Al dat renovatiestof komt overal terecht, dus laat een professional uw ventilatieopeningen en oven schoonmaken. En als u overweegt een architect in te schakelen om uw renovatie te plannen, is dit het moment om contact met hen op te nemen. Of, als je die luxe niet hebt, praat dan op zijn minst met je vrienden en familie over de renovatie van je hele huis of besteed tijd aan het verzamelen van ideeën op Pinterest. Zonder voorbereiding kan het renovatieproces van een huis vol teleurstellingen zijn, omdat je, in tegenstelling tot het bouwen van een nieuw huis, niet met een schone lei begint.

De beste manier om een huisrenovatieproject te plannen, is door voldoende tijd te besteden aan het overwegen van alle werkopties. Als u de renovatie van uw huis als een grote chirurgische ingreep beschouwt, hoeft het geen verrassing te zijn dat uw eigendom tijd nodig heeft om te herstellen van veel renovatiewerkzaamheden. .

Leave Reply

Required fields are marked *