Is een oud huis renoveren of een nieuw huis kopen beter?

Wanneer je pas een paar jaar in huis bent en je hebt een hypotheek, kan je eigen vermogen in het huis minimaal zijn. Als gevolg hiervan zou je niet veel winst maken door je huis te verkopen. Het eerste dat u moet doen, is ervoor zorgen dat het huis veilig is. Dat betekent dat als er structurele problemen zijn of zoiets als asbest, dit kan worden aangepakt voordat u in het project duikt.

Is het renoveren van een huis de moeite waard? Met de juiste voorbereiding en planning is het renoveren van je huis absoluut de moeite waard. Je familie is niet ontworteld en je hoeft je geen zorgen te maken over het inpakken en verplaatsen van alles naar een nieuwe locatie. Wonen in een opknapper terwijl je aan het renoveren bent, is niet zo moeilijk als je zou denken (als je weet hoe je het moet laten werken). Een zwembad hebben in een buurt waar geen andere huizen er een hebben, voegt bijvoorbeeld niet veel waarde toe.

De kavelgrootte of -grootte van het huis is mogelijk te klein, of er zijn misschien niet genoeg slaapkamers voor uw groeiende gezin. Als u besluit om de renovatieroute te volgen, hebben we een handleiding voor huiseigenaren samengesteld om het planningsproces te doorlopen. We hebben de cijfers verzameld voor de 10 grootste renovatiesteden van het land op dit moment op basis van klanten die ter plaatse PODS-opslagcontainers hebben geboekt zonder verhuisadressen. Een nieuw dak, een mastersuite of een keukenrenovatie kunnen allemaal grote veranderingen zijn die uw huis na verloop van tijd aantrekkelijker zullen maken.

Als u waarschijnlijk een hoog investeringsrendement (ROI) zult behalen, is het waarschijnlijk beter om uw renovaties uit te voeren en later te verkopen, zelfs als de markt tussendoor is afgekoeld. We zijn daarom tot de conclusie gekomen dat ze misschien hun huis renoveren, hun huis inrichten of de containers gebruiken voor extra opslagruimte. Een renovatie van een kleine keuken (vervanging van kastdeuren, ladefronten of zelfs het renoveren van uw bestaande kastbasis) kan een ROI van 72% opleveren, terwijl een renovatie van een badkamer in het middensegment (vervangen van armaturen, het toevoegen van een nieuw bad en vloer, het vervangen van uw werkbladen) een ROI van 60% kan opleveren. Tussen torenhoge kosten van levensonderhoud en hoge COVID-besmettingspercentages is het geen verrassing dat mensen ervoor kiezen om te renoveren in plaats van een nieuw huis te kopen.

Maar in plaats van een update uit te voeren vlak voordat u uw huis op de markt brengt in de hoop uw investeringsrendement te verhogen, kunt u overwegen om nu te renoveren om uw levenskwaliteit thuis te verbeteren. Gezien de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen in hun huis of een nieuw huis te kopen, zou 76 procent van de Amerikanen liever renoveren dan hun spaargeld te gebruiken voor een aanbetaling, volgens het jaarlijkse Housing Aspirations Report van Zillow. Uit het Zillow-rapport bleek dat niet slechts driekwart van de 10.000 respondenten van plan is te renoveren in plaats van een aanbetaling te doen, maar dat de voorkeur voor renoveren in plaats van verhuizen toeneemt naarmate ze ouder worden, aangezien huiseigenaren meer kans hebben op meer eigen vermogen in hun huis en meer spaargeld bij de bank. Een ander ding om te overwegen is hoeveel geld je moet uitgeven aan een renovatie om te krijgen wat je wilt.

Leave Reply

Required fields are marked *