De beste opdracht om uw huis te renoveren

Deskundigen hebben onlangs nieuw advies gegeven over de beste volgorde om een huis te renoveren nadat bleek dat meer dan de helft van de huiseigenaren fouten heeft gemaakt en 36 procent spijt heeft van hun renovatie. Uit de resultaten van het onderzoek van BestHeating bleek dat één op de 10 fouten maakte bij het veranderen van de structuur van een woning. Dit is niet alleen duur om recht te zetten, maar het kan ook gevolgen hebben voor de verkoopwaarde: 63 procent van de potentiële kopers wordt afgeschrikt door structurele problemen. De gemiddelde woning met drie of vier slaapkamers heeft 10 radiatoren, die kunnen worden vervangen voor een geschatte kostprijs van ongeveer £1.600 - dit zou neerkomen op ongeveer £10.000 aan verkoopwaarde.

Bedenk of alle elektrische apparaten veilig zijn, wat de positie van uw oven, koelkast en keukenunits is en of u misschien de hulp van een ontwerper nodig hebt om de indeling te herwerken. Veel retailers, zoals Homebase, geven gratis advies over keukenontwerp, terwijl IKEA een handige 3D-keukenvisualiser heeft om te experimenteren met stijlen in je huis. Volgens het onderzoek van BestHeating kan een keukenrenovatie maar liefst 10% aan de prijs van een huis toevoegen, dus het is de investering zeker waard. Voordat er echter werkzaamheden worden uitgevoerd, moeten er plannen worden opgesteld, moeten aannemers worden aangenomen, moeten vergunningen worden ingetrokken, enz.

- en dat kost allemaal tijd. Het belangrijkste aspect van het planningsproces is ervoor te zorgen dat je genoeg geld hebt om het project te betalen, ongeacht hoe groot of klein de omvang van het werk is. De tweede stap bij het plannen van een woningrenovatie is het maken van een eenvoudige lijst van het werk dat u gedaan wilt hebben en beslissen of het iets is dat u zelf kunt doen. Als je eenmaal je plan hebt opgesteld en je aannemer hebt gekozen, is het tijd om te beginnen met de sloop.

Om plaats te maken voor het nieuwe moet eerst het oude worden opgeruimd. Dit omvat niet alleen de sloop, maar ook het verwijderen van puin, dus u zult waarschijnlijk een grote rolcontainer moeten huren om het afval te verwerken. Dit minimaliseert risico's en rommel tijdens uw sloopproject en stelt u in staat om het zo snel, veilig en soepel mogelijk af te ronden. Als u besluit om zelf een van de sloopwerkzaamheden uit te voeren, wees dan voorzichtig en volg alle veiligheidsmaatregelen.

Sloop kan erg gevaarlijk zijn, vooral als het lukraak wordt gedaan. Zodra uw sloopwerkzaamheden zijn voltooid, kan het opruwproces beginnen. Aangezien herbedrading en sanitair waarschijnlijk moeten worden uitgevoerd, moet u al het ruwe werk uitvoeren voordat u vloer-, gipsplaat- en schilderwerkzaamheden uitvoert, aangezien dit tijdens het proces beschadigd kan raken. Zodra alle updates op het gebied van sanitair, elektriciteit en HVAC zijn voltooid en goedgekeurd, is het tijd om de framing en gipsplaten aan te pakken.

Schilderen is iets wat je zelf kunt doen, maar het kan ook arbeidsintensief zijn. Hier bij CRD Design Build hebben we meer dan 40 jaar ervaring met het transformeren van huizen in Seattle. Mijn collega's op het gebied van interieurontwerp en ik kunnen helpen bij elke stap van het renovatieproces, van het plannen en bouwen van een enkel damestoilet tot een volledige renovatie van het huis. Gordijnen, jaloezieën en andere decoratieve details zijn de laatste stappen in de voltooiing van de renovatie van uw huis.

Verwijder alle muren, toonbanken, kasten en vloeren die tijdens de renovatie worden vervangen volledig. Het is gewoon samenwerken met een interieurontwerper of architect om plannen op te stellen voor alle kamers in je huis die je uiteindelijk wilt renoveren. De eerste zorg bij het starten van een grote renovatie moet zijn om eventuele waterinfiltratie te lokaliseren en te voorkomen. Op de meeste plaatsen vereist de bouwcode alleen degenen met een professionele vergunning om dit deel van de renovatie uit te voeren.

Een blik op de elementen van een grote woningrenovatie geeft u een idee van wat er allemaal bij komt kijken en helpt u om uw projecten effectief te plannen. Al dat renovatiestof komt overal terecht, dus laat een professional je ventilatieopeningen en ovens schoonmaken. Nu kunt u ook externe renovaties overwegen die mogelijk verband houden met het huis, zoals het toevoegen van een veranda of serre. Hij stelt voor om het project op te splitsen in secties, een plek te kiezen die bij je past en vervolgens een pad uit te stippelen door aangrenzende of aangrenzende ruimtes, terwijl je tegelijkertijd niet in de verleiding komt om over verschillende gebieden te springen, wat je renovatieproject zou kunnen verlengen.

Hieronder geven experts van BestHeating advies over hoe u uw renovatieprojecten kunt organiseren om geldverspilling te voorkomen. Voor grote renovaties is het waarschijnlijk dat u een hoofdaannemer moet inhuren om uw renovatie te organiseren, te overzien en verantwoordelijk te zijn voor uw renovatie. Het is een toptip van Grand Designs-presentator Kevin McCloud, die zegt dat dit vaak een veelgemaakte fout is bij een renovatie. Of u nu houten vloeren of tegelvloeren legt, u kunt vloeren van muur tot muur leggen en er vaste elementen op plaatsen om problemen bij toekomstige renovaties te voorkomen.

Leave Reply

Required fields are marked *