Welke woningrenovaties bieden de meeste waarde?

Een kookeiland of inloopkast installeren. Een kantoor aan huis bouwen of verbouwen. Een ADU- of schoonfamilie suite bouwen in de achtertuin. Stone zorgt altijd voor een klassieke, stijlvolle uitstraling.

Het vervangen van vinylbeplating door steenfineer, zelfs op slechts een deel van uw huis, zoals de ingang, kan de buitenkant en, nogmaals, het uiterlijk van een huis aanzienlijk verbeteren. De gemiddelde kostenraming omvat drempels van 36 voet, hoeken van 40 voet en één adresblok, en materialen waaronder twee waterdichte barrièrelagen en corrosiebestendige latten en bevestigingen. Dit project verdient ook bijna alle kosten terug (iets meer dan 91 procent). Renovaties van badkamers en keukens zijn de meest populaire projecten voor woningverbetering.

U kunt verwachten dat u 75 procent van uw investering terugverdient (volgens het Appraisal Institute of Canada). Door een verouderde wasbak, oude armaturen en verlichtingsarmaturen te vervangen of een nieuwe tegelvloer toe te voegen, krijgt u gegarandeerd waar voor uw geld en geeft u uw badkamer een moderne, eigentijdse uitstraling. Bij verbouwing is het aan te raden om een houten dek van 16 voet x 20 voet toe te voegen, hoewel de juiste maat voor uw huis afhankelijk is van de grootte van uw huis en tuin. U zult ook een relingsysteem willen toevoegen voor extra functie en stabiliteit.

Als u geen fortuin wilt uitgeven om een professional de vloer te laten vervangen, overweeg dan om deze woningrenovatie zelf uit te voeren. Gelukkig is het updaten van uw gevelbeplating een waardevolle renovatie, met een terugverdientijd van 76,7 procent op basis van een aankoop van 1.250 vierkante meter gevelbeplating. Dus als je erover nadenkt om je huis aan te bieden, zijn dit de renovaties die bovenaan je takenlijst zouden moeten staan. Om fouten bij de keukenrenovatie te voorkomen die u geen rendement op uw investering opleveren, moet u proberen te focussen op welke aspecten van de keuken het meest verouderd of versleten zijn.

Ik wil dat je niet vergeet om het goed te VERKOPEN, wat betekent dat je de upgrades en renovaties op de juiste manier moet uitvoeren voor je huizenkoper. Als u bijvoorbeeld herfinanciert, houdt een taxateur rekening met renovaties bij de schatting van de waarde van uw woning. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is een zwembad toevoegen of renoveren niet de beste manier om waarde toe te voegen aan uw huis. Denk goed na over hoe vaak u een serre gaat gebruiken voordat u aan deze dure renovatie begint, vooral als uw huis op het punt staat op de markt te komen.

En een hoogwaardig, ontkoppelings- en waterbestendig systeem onder uw tegels is ook een absolute must als u wilt dat uw renovatie lang meegaat. Ja, je wilt wonen in een ruimte waar je van houdt, maar denk goed na voordat je investeert in grote of dure renovaties. Als u uw garageruimte als fitnessruimte of als extra woonruimte moet gebruiken, zorg er dan voor dat toekomstige huiseigenaren de renovaties gemakkelijk en goedkoop kunnen verwijderen. Zoals bij alle woningrenovaties, kan personalisatie leiden tot een daling van de woningwaarde en ingebouwde technologie die snel verouderd kan raken, vormt daarop geen uitzondering.

Leave Reply

Required fields are marked *