Valeriusplein te Amsterdam

  • foto 1
  • foto 2
  • foto 3
  • foto 4
  • foto 5
  • foto 6
  • foto 7
  • foto 8
  • foto 9
  • foto 10
  • foto 11
  • foto 12
  • foto 13
  • foto 14
  • foto 15
  • foto 16
  • foto 17
  • foto 18
  • foto 19
  • foto 20
  • foto 21
  • foto 22
  • voorbladfoto
Terug

 

Valeriusplein te Amsterdam

 Fysiologisch laboratorium

Renovatie Fysiologisch laboratorium, voormalig onderdeel van de Valeriuskliniek.

Nieuwe bestemming: privékliniek met onder andere spreek- behandel- röntgen- scopie- sterilisatie en operatiekamers.

Uitpandig is de dakbedekking vernieuwd en de gevel gerenoveerd doormiddel van metsel-, zink-, natuursteen-, en schilderwerk.

In het pand is alles gesloopt tot de oorspronkelijke bouwmuren. Er zijn scheidingswanden aangebracht, evenals een systeemplafond. De wanden en vloer zijn opnieuw afgewerkt, alles is opnieuw, betegeld of geschilderd. De glas-in-lood ramen zijn gerenoveerd. Alle elektrische-, werktuigbouwkundige-, en luchtbehandelingsinstallaties zijn vernieuwd. Aanleg van data- en telefonie installatie, branddetectiealarm en een nieuwe lift.

Kortom, een algehele renovatie cq. vernieuwing.